Duyuru – Derin Yoksulluk Ağı
Derin Yoksulluk Ağı Logosu
dya facebook hesabı e-posta gönder dya twitter hesabı dya instagram hesabı dya instagram hesabı

Duyuru

Açık Alan Derneği 2018 yılından beri sivil alanda, tüzüğü ve misyonu doğrultusunda açık, şeffaf, hesap verebilir ve denetlenen bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerini yürütmektedir.

Derin Yoksulluk Ağı, yoksulluğun sebep ve sonuç olduğu insan hakları ihlallerinin ve sosyal dışlanmanın ortadan kalkması amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kent yoksulluğu ve derin yoksulluk alanındaki 20 yıllık deneyimi ve bilgi birikimiyle derneğimizin kurucularından olan, yoksulluk alanında her zaman bağımsız bir aktivist olarak mücadele eden Hacer Foggo’nun son zamanlarda bir kesim medya tarafından yersiz ve asılsız suçlamalarla itibarsızlaştırılmaya çalışılmasını üzüntüyle karşılıyoruz.

Sevgili Hacer Foggo hak temelli yoksulluk alanındaki çalışmalarına devam etmek üzere CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisini kurarken; Derin Yoksulluk Ağı ve Açık Alan Derneği'nin bağımsızlık ve tarafsızlığını korumak adına 2021 yılında Açık Alan Derneği yönetim kurulundan ayrılmıştır.

Derneğimizin 2022 yılı gelirlerinin %70,78'i bireysel bağışlardan, %5,28'i kurumsal bağışlardan, %7,89'u yurtiçi hibe gelirlerinden, %6.36'sı ayni bağışlardan, %6,77'si diğer gelirlerden (faiz gelirleri, vergi iadeleri vb.), %2,92'si dernekler masasına da bildirilmiş olan yurt dışı hibe gelirlerinden oluşmaktadır. Faaliyetlerimiz ve bizi destekleyen kurumlar hakkında bilgi almak için info@acikalandernegi.org e-posta adresinden derneğe ulaşabilirsiniz.